مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

پایگاه مشاوره و آموزش روابط عمومی آماده برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، سئو پی آر، سیاستگذاری فرهنگی و ارتباط موثر است. لطفا با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.
مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

مدرسه آموزش و مشاوره روابط عمومی دکتر عادل میرشاهی

پایگاه مشاوره و آموزش روابط عمومی آماده برگزاری دوره های تخصصی و مشاوره در زمینه روابط عمومی هوش مصنوعی، سئو پی آر، سیاستگذاری فرهنگی و ارتباط موثر است. لطفا با شماره همراه: 09331178144 تماس حاصل فرمایید.

مدیریت وایبر روابط عمومی

ظهور رسانه اجتماعی وایبر، بسیاری از روابط عمومی ها به این فکر افتاده اند که از این ابزار نوین اطلاع رسانی برای مقاصد سازمان خودشان استفاده کنند.
اما سوال اینجاست که آیا باید از وایبر در روابط عمومی استفاده کرد؟ آیا برای استفاده باید ملاحظاتی را رعایت کرد؟ این یادداشت به این دو سوال به طور خلاصه پاسخ می گوید.
در استفاده از هر رسانه باید ویژگی های آن را کاملا در نظر داشته باشید. حتما متوجه مسائل قانونی، مباحث حقوقی، پیگیری ها و دسترسی ها باشید.
وایبر چه نوع رسانه اجتماعی است؟
وایبر جزو رسانه های اجتماعی کاملا تعاملی است. همچنین در این رسانه اجتماعی، مدیر گروه یا کسی که گروهی را تشکیل می دهد، کمترین میزان دسترسی را برای مدیریت گروه دارد. مدیریت در گروه های وایبر بیشتر از نوع ریش سفیدی است. در وایبر شما چند وضعیت بسیار مشخص دارید که باید حتما قبل از ورد به آنها توجه کنید:
1. شما نمی توانید کسانی را که به گروه دعوت کرده اید، از گروه بیرون بیاندازید.
2. شما نمی توانید محتواهای منتشر شده را سانسور کنید و آن محتوا تا زمانی که گروه باقی است، باقی می ماند و قابل دسترسی می باشد.
3. شما تنها کسی نیستید که می توانید افراد را به گروه دعوت کنید، و گروه توسط افرادی که به آن دعوت می شود نیز گسترش می یابد و به همین دلیل عملا تعداد زیادی از افرادی که به گروه می آیند برای شما ناشناس هستند.
وایبر چه محدودیت هایی دارد؟
1. شما می توانید در سیستم عامل های مختلف نظیر ویندوز و سیمبین نصب کنید. اما در این سیستم عامل ها شما بر روی اکانت خودتان دسترسی کمی دارید.
2. در اکانت سیمبین ویندوز شما نمی توانید فیلم و کلیپ قرار دهید.
3. در اکانت سیمبین و ویندوز نمی توانید صوت بارگزاری کنید.
4. گاهی به روز کردن وایبر باعث کاهش سرعت آن می شود.
5. برای آپلود محتوا به وایبر محدودیت وجود دارد.
6. در گروه های وایبر شما نمی توانید بیشتر از 100 نفر اضافه کنید.
آیا روابط عمومی می تواند از وایبر استفاده کند؟
روابط عمومی خیلی راحت می تواند از وایبر برای مقاصد خودش استفاده کند، اما باید در نظر داشته باشید که امکان دارد که اشخاصی با مقاصد تبلیغات، تخریب و … وارد گروه شما شوند، آنوقت هرچه شما رشته اید پنبه می شود. یعنی شخص می تواند عکس های مستهجن بر روی گروه بگذارد و یا اینکه اطلاعاتی را غیر مرتبط با روابط عمومی شما منتشر کند. شما نیز هیچ دسترسی به مطالب ندارید.
آیا روابط عمومی نباید از وایبر استفاده کند؟
ما توصیه می کنید که اگر تجربه استفاده از فیسبوک، توییتر، لینکداین، واتس آپ و لاین را ندارید، به سراغ وایبر نروید. چون در وایبر کنترل شما حداقلی است. اما اگر در این گروه ها عضو هستید و مدیریت این نوع شبکه را می شناسید، می توانید وارد آن شوید.
چگونه وایبر را مدیریت کنیم؟
برای مدیریت وایبر باید ابتدا 5 نفر از همکاران خودتان را موظف کنید که مرتبا حرف های شما را در گروه تایید کنند و آن را نقل کنند. همچنین برای شما جایگاه مدیریتی قائل شوند و مرتب شما را به نام مدیر محترم گروه خطاب کنند.
بعد از آن تعدادی قانون سفت و سخت برای گروه در نظر بگیرید. این قوانین می تواند شامل قوانین زیر باشد:
1. چت کردن در گروه ممنوع
2. ارسال فایل های غیر اخلاقی، ممنوع
3. طرح مباحث سیاسی در گروه ممنوع
4. اهانت به اقلیت های قومی و مذهبی و به دیگر اعضای گروه ممنوع
5. مجری قوانین گروه مدیر گروه است و هیچ کس حق ندارد موارد نقض قانون را به اعضای گروه گوشزد کند.
6. دعوت کردن اعضای دیگر فقط با اجازه مدیر گروه
به خاطر داشته باشید که باید هر روز موارد فوق را در گروه یادآوری کنید و در صورتی که تخلفی دیدید، خیلی سریع در پی وی گوشزد های لازم را انجام دهید.
به خاطر داشته باشید که زبان نرم معمولا بهتر از خشونت جواب می دهد و در نهایت باید بگویم در شرایط فعلی، این گروه ها تجربه های خوبی برای روابط عمومی ها نداشته اند و در صورتی که لزومی برای استفاده از آنها ندارید، بهتر است که به سراغ دیگر نرم افزارها بروید.
نویسنده: دکتر عادل میرشاهی (مدرس روابط عمومی اینترنتی)

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد